top of page

Bemutatkozás

A Jancsi és Juliska Óvoda 1995 óta várja a gyerekeket, kiknek igyekszünk megmutatni, hogy a világnak melybe beleszülettek múltja és jövője is van. Családias közösségünkben legfontosabbnak a szeretetteljes nevelést és az összetartozást tartjuk. A középpontban nálunk mindig a gyermek áll.

 

A Jancsi és Juliska Óvoda meggyőződéssel vallja, hogy a szeretettel és maximális odafigyeléssel végzett munka hozza meg azt az eredményt, amire a gyerekeknek a sikeres élethez szükségük van és szükségük lesz. Mindez az óvodánkban kialakult vidám, nyugodt és inspiráló atmoszférával együtt biztosítja azt, hogy a hozzánk járó gyerekekből kiegyensúlyozott és aktív felnőttek lesznek majd.

Az óvoda a fenti légkört a személyzet legteljesebb odafigyelésével, szaktudásával, differenciált és játékos fejlesztéssel, a hagyományok felelevenítésével, játékos és örömteli hangulat kialakításával valósítja meg.

Pedagógiai célunk, hogy a gyerekek óvodai élete során tágítsuk érdeklődési körüket, fejlesszük önbizalmukat, és önállóságra neveljük őket. Nagy hangsúlyt fektetünk azoknak a területeknek a tervszerű fejlesztésére, melyek biztosítják a gyermekek sikeres iskolai felvételét és beilleszkedésüket.

 

Az utolsó óvodai évben, a foglalkozások központi elemét az iskola-előkészítés képezi. Nevelési programunk szerves része a népi hagyományok megismertetése.

Célunk továbbá az , hogy a pedagógusok és a szülők együttesen vegyenek részt a gyermek nevelésében, ezért rendkívül fontosnak tartjuk a szülőkkel való folyamatos kommunikációt és együttműködő részvételüket az óvoda életében.

A Jancsi és Juliska Óvoda dala

Klikk ide!

„Ha a jövő évről akarsz gondoskodni – vess magot!

Ha egy évtizeddel számolsz – ültess fát!

Ha terved egy életre szól – embert nevelj! „

Udvar
Életképek
Életképek
Jancsi és Juliska Óvoda
Életképek
Életképek
Jancsi és Juliska Óvoda
Életképek
Saját készítésű falfestésünk
Csoportszoba
Életképek
Öltöző
bottom of page