Bemutatkozás

A Jancsi és Juliska Óvoda 1995 óta várja a gyerekeket, kiknek igyekszünk megmutatni, hogy a világnak melybe beleszülettek múltja és jövője is van. Családias közösségünkben legfontosabbnak a szeretetteljes nevelést és az összetartozást tartjuk. A középpontban nálunk mindig a gyermek áll.

 

A Jancsi és Juliska Óvoda meggyőződéssel vallja, hogy a szeretettel és maximális odafigyeléssel végzett munka hozza meg azt az eredményt, amire a gyerekeknek a sikeres élethez szükségük van és szükségük lesz. Mindez az óvodánkban kialakult vidám, nyugodt és inspiráló atmoszférával együtt biztosítja azt, hogy a hozzánk járó gyerekekből kiegyensúlyozott és aktív felnőttek lesznek majd.

Az óvoda a fenti légkört a személyzet legteljesebb odafigyelésével, szaktudásával, differenciált és játékos fejlesztéssel, a hagyományok felelevenítésével, játékos és örömteli hangulat kialakításával valósítja meg.

Pedagógiai célunk, hogy a gyerekek óvodai élete során tágítsuk érdeklődési körüket, fejlesszük önbizalmukat, és önállóságra neveljük őket. Nagy hangsúlyt fektetünk azoknak a területeknek a tervszerű fejlesztésére, melyek biztosítják a gyermekek sikeres iskolai felvételét és beilleszkedésüket.

 

Az utolsó óvodai évben, a foglalkozások központi elemét az iskola-előkészítés képezi. Nevelési programunk szerves része a népi hagyományok megismertetése.

Célunk továbbá az , hogy a pedagógusok és a szülők együttesen vegyenek részt a gyermek nevelésében, ezért rendkívül fontosnak tartjuk a szülőkkel való folyamatos kommunikációt és együttműködő részvételüket az óvoda életében.

A Jancsi és Juliska Óvoda dala

Klikk ide!

 

„Ha a jövő évről akarsz gondoskodni – vess magot!

Ha egy évtizeddel számolsz – ültess fát!

Ha terved egy életre szól – embert nevelj! „

Udvar
Életképek
Életképek
Jancsi és Juliska Óvoda
Életképek
Életképek
Jancsi és Juliska Óvoda
Életképek
Saját készítésű falfestésünk
Csoportszoba
Életképek
Öltöző

© 2014 by grencs

Proudly made by Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Jancsi és Juliska Óvoda

Saját készítésű falfestésünk Jancsi és Juliskáról